This text does not seem to have been translated yet. In Chrome: click "Translate" if the toolbar is shown, or right-click and select "Translate".

Pas op: je leest een vertaalde versie! Het origineel is in het Nederlands.

(En deze regel is niet vertaald, door gebruik van class="notranslate".)

Hallo wereld!

Een groet vanuit Nederland. Land van kaas, klompen en tulpen.

Wikipedia schrijft:

Nederland is een land op het vasteland van West-Europa en maakt deel uit van het Koninkrijk der Nederlanden. Het wordt in het westen en noorden begrensd door de Noordzee, langs de oostgrens door Duitsland en in het zuiden door België. De hoofdstad van Nederland is Amsterdam, de regeringszetel is Den Haag. De Caribische eilanden Bonaire, Sint Eustatius en Saba maken als bijzondere gemeenten deel uit van het land.

Nederland heeft een inwonertal van 16.669.112 (2011) en met een oppervlakte van 41.526 km² een hoge bevolkingsdichtheid van 401,4/km² (2011). Ruim 18% van het oppervlak bestaat uit water en een groot deel van het land en de bevolking bevindt zich onder zeeniveau. Het land wordt beschermd tegen het water door middel van een systeem van dijken en waterwerken. Door landwinning zijn polders gecreëerd. Bestuurlijk is het land verdeeld in twaalf provincies.

Zie ook How to make users aware that they're reading translated content? (Zie je de gekke hoofdletter "T" in "That", na de vertaling..?)